Institute of Human Relations Amstelveen and Surroundings

Bel ons

020 643 34 22

Bezoek ons

in Amstelveen

Bel ons

020 643 34 22

Bezoek ons

in Amstelveen

Hartcoherentie training

Hart coherentie training is geschikt voor paniek-stoornis, duizelingen of spanningsklachten die veelal veroorzaakt worden door onbekende redenen. Nieuwe ontwikkelingen, toegepast met een objectieve feedback en een direct visueel resultaat weergegeven.

 

We volgen met een biofeedback systeem op het beeldscherm het resultaat van een rustigere manier van ademhalen waardoor men het gevoel krijgt zelf de spanning of de paniek onder controle te krijgen. Een andere, rustigere ademhaling heeft een coherentere hartslag tot gevolg die gezonder is en deze verbeterde, rustigere hartslag geeft een stabieler gevoel bij eventuele, nieuwe paniekaanvallen.

 

Wat in de zitting aan ademhalings training wordt geleerd en op het beeldscherm wordt gevisualiseerd qua hartslag,  kan tussen de zittingen door thuis worden geoefend zodat het maximale resultaat wordt behaald met een optimaal gevoel van zelfcontrole.

 

Wetenschappelijke basis volop aanwezig volgens de principes van EMWAVE Heartmath.

 

De effectiviteit van de hartcoherentie training met de technieken van HeartMath is wetenschappelijk bewezen door veelvuldige studies, gemaakt binnen honderden bedrijven, grote ziekenhuizen, ministeries, universiteiten en scholen over de hele wereld.

 

Zie ook de wetenschappelijke feiten van de Snelle Coherentie techniek zoals door ons toegepast op www.heartmathbenelux.com. 

 

We passen het toe voor slaapproblematiek, herstel van stress of voorkomen van stress, bij het verminderen van onrust, angst en overbelasting of bij faalangst bij tentamens/examens.

 

Verder wordt de techniek toegepast bij het verkrijgen van een goede balans tussen werk en vrije tijd en bij het maken van belangrijke keuzes in iemand’s leven waarvoor het belangrijk is emoties te stabiliseren.

Institute of Human Relations Amstelveen and Surroundings

Bevelandselaan 9
1181 JL Amstelveen
Nederland

Telefoon: 020 643 34 22