Institute of Human Relations Amstelveen and Surroundings

Bel ons

020 643 34 22

Bezoek ons

in Amstelveen

Bel ons

020 643 34 22

Bezoek ons

in Amstelveen

Stichting Kwaliteit in Basis GGZ

Met Stichting Kwaliteit Basis GGZ in 2018 niet tot overeenstemming gekomen vanwege dit jaar zinloze, overbodige en irrelevante voorwaarden die helaas helemaal niets toevoegen aan de directe kwaliteit van hulpverlening (ook de LVVP, onze beroepsvereniging, steunt het Keurmerk niet meer !). De heer Goulooze heeft 44 jaar ervaring in Diagnostiek & Behandelingen.

Het Institute of Human Relations Amstelveen and Surroundings heeft het Keurmerk Basis GGZ 2016 en 2017 certificaat dat wordt uitgegeven door de Stichting Kwaliteit in Basis GGZ.

Wat doet de Stichting Kwaliteit in Basis GGZ?

Stichting Kwaliteit in Basis GGZ organiseert verbinding. Zorgaanbieders, zorgverzekeraars en andere betrokkenen werken veel effectiever aan kwaliteit en doelmatigheid in de GGZ als zij dit, structureel, samen doen. Dat gaat niet vanzelf. Stichting Kwaliteit in Basis GGZ is een stichting zonder winstoogmerk. De stichting is opgericht in juli 2015. De stichting ontwikkelt gedragen kwaliteitskeurmerken voor mentale zorg die een plek hebben in de zorginkoop en zorgkeuze. Jaarlijks scherpen we de normen aan. We organiseren bijeenkomsten om kennis te delen, van elkaar te leren en ‘samen verder te komen’ in mentale gezondheid voor iedereen. We analyseren en verrijken data, en geven dit terug aan het veld in de vorm van actiegerichte spiegelrapportages; we helpen bij de interpretatie. In vernieuwingsprojecten inventariseren, omarmen en ondersteunen we innovaties.

Arthur Goulooze - Institute of Human Relations Amstelveen and Surroundings - Keurmerk Basis GGZ 2017 Certificaat

Institute of Human Relations Amstelveen and Surroundings

Bevelandselaan 9
1181 JL Amstelveen
Nederland

Telefoon: 020 643 34 22